Befado kinderschoenen 213P131 roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

"Befado kinderschoenen 213P131 is een perfecte combinatie van functionaliteit en charmant design voor de jongste dames. Het PAPI-model, met een prachtige roze en grijze kleur, is gemaakt voor kleine levensverkenners die net hun eerste, onzekere stapjes zetten.

Tijdens deze belangrijke ontwikkelingsfase is het kiezen van het juiste schoeisel niet alleen een kwestie van esthetiek, maar vooral van gezondheid en veiligheid. Daarom heeft Befado, die voor de gevoelige voeten van kinderen zorgt, gecertificeerde schoenen gemaakt die erkenning hebben gekregen onder orthopedisten. Geprofileerde schoenen bieden voldoende bescherming en ondersteuning voor de baby.

De preventieve kinderpantoffels Befado 213P131 kenmerken zich door zorgvuldig ontworpen schoenen met open tenen, wat een ideale oplossing is voor lente- en zomerdagen. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig, ademend katoen, dat voorkomt dat de voeten oververhit raken en hun hygiëne en comfort behoudt. Meisjes zullen dol zijn op de delicate roze kleur met een modieus grijs accent en het charmante konijnenmotief dat charme toevoegt en ervoor zorgt dat de schoenen zich onderscheiden van andere.

De basis van een gezonde stap is een speciaal ontworpen zool met het Flex-B systeem, waardoor de onderkant van de schoen op natuurlijke wijze kan buigen op plaatsen die door orthopedisch specialisten worden aanbevolen. Hierdoor kan de kindervoet zich ongestoord en met volledige bewegingsvrijheid ontwikkelen.

Kijkend naar de praktische kant biedt Befado een betrouwbaar bevestigingssysteem dat het voor het kind gemakkelijker maakt om zelfstandig de schoenen aan te trekken en ervoor zorgt dat de voet stevig in de schoen wordt vastgehouden. De stijve hielkap stabiliseert bovendien de hiel, wat belangrijk is om houdingsafwijkingen te voorkomen.

Befado 213P131 schoenen zijn speciaal ontworpen voor meisjes die zich speciaal en comfortabel zullen voelen, waar ze ook zijn. Elk paar schoenen is licht: het gewicht van het product met individuele verpakking bedraagt ​​slechts 0,3 kg, waardoor ze zelfs voor de jongste gebruikers perfect zijn.

Kortom: Befado kinderschoenen 213P131 roze grijs zijn niet alleen esthetisch en modieus, maar bovenal een ergonomische en gezonde oplossing voor de voeten van uw kind - een partner die hem of haar helpt de wereld veilig te ontdekken.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Sluitingen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.3

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|