Befado kinderschoenen 114X519 grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado kinderschoenen model 114X519 is een unieke combinatie van stijl, comfort en zorg voor de gezonde ontwikkeling van de jongste voetjes. Ontworpen voor actieve meisjes die comfortabel en veilig schoeisel nodig hebben voor dagelijkse avonturen.

De delicate, universele grijze kleur gecombineerd met subtiel toegevoegde roze accenten zorgt ervoor dat de ballerina's perfect passen bij uiteenlopende stijlen, van casual tot meer formeel. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige stof en garanderen ademend vermogen en draagcomfort, ongeacht het tijdstip van de dag of het type activiteit.

Een van de belangrijkste kenmerken van Befado-schoenen is een stijve hielkap - een element van onschatbare waarde dat de juiste hielpositionering en voetstabiliteit ondersteunt. Hierdoor kunnen ouders er zeker van zijn dat hun kinderen schoenen dragen die er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook de gezondheid en een goede ontwikkeling van hun voeten garanderen.

Bovendien zijn ballerina's 114X519 gecertificeerd door het Healthy Foot Sign. Dit is het bewijs dat het schoeisel voldoet aan strenge orthopedische criteria, waardoor kinderen het beste krijgen van wat kinderschoenen te bieden hebben. Het vriendelijke ontwerp van de schoen ondersteunt de natuurlijke ontwikkeling van de voet en voorkomt veel orthopedische problemen.

Klittenband is een functionele en doordachte bevestigingsmethode, waardoor het kind de schoenen gemakkelijk en snel aan en uit kan trekken. Ook is dit een uitstekende methode om de schoen perfect aan te sluiten op de voet.

Befado beseft als fabrikant hoe belangrijk de vroege ontwikkelingsfase van kinderen is en daarom zijn hun ballerinaschoenen niet alleen esthetisch, maar vooral praktisch en veilig voor kleine voetjes. De originele verpakking zorgt ervoor dat het product veilig en intact aankomt.

Met een verpakt gewicht van slechts 0,3 kg zijn deze schoenen extreem licht, wat een belangrijk aspect is als het om kinderschoenen gaat. Deze lichtheid geeft kinderen bewegingsvrijheid en veroorzaakt geen extra belasting voor de voeten.

Door te kiezen voor kinderschoenen van Befado, model 114X519, investeren we in de gezondheid en het comfort van onze kinderen, terwijl we ervoor zorgen dat ze er bij elke gelegenheid modieus en esthetisch uitzien.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: Grijs
  • Steunkleur: roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Staat van de verpakking:: Origineel
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.3

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|