Befado kinderschoenen 114X441 blauw grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Schoenen voor onze kinderen zijn een belangrijk onderdeel van de dagelijkse garderobe, en het kiezen van het juiste model is de sleutel tot het garanderen van het comfort van kinderen en de gezonde ontwikkeling van hun voeten. Befado 114X441 kinderschoenen in aantrekkelijke blauw- en grijstinten zijn een uitstekende optie voor wie op zoek is naar comfortabele en functionele schoenen voor de kleuterschool.

Comfort en functionaliteit voor actieve kinderen:

Befado-schoenen zijn ontworpen voor intensief gebruik in kleuterscholen, waar kinderen van binnenspelen naar buitenactiviteiten gaan. Het bovenwerk is gemaakt van ademende katoenen stoffen, die niet alleen zorgen voor luchtcirculatie, maar ook hygiëne voor kleine voetjes garanderen. Dankzij de voldoende luchtdoorlaatbaarheid kunnen de kleintjes zich de hele dag op hun gemak voelen.

Ontwerp en pasvorm:

Befado-schoenen onderscheiden zich niet alleen door functionaliteit, maar ook door esthetiek. Goed ontworpen schoenen verkleinen de voet visueel, zijn elegant en tegelijkertijd universeel in hun kleuren - perfect voor verschillende stijlen. Bovendien zijn ze ontworpen voor verschillende voetvormen, waardoor ze ook perfect zijn voor kinderen met smallere of kleinere voeten.

Onafhankelijkheid en veiligheid:

Befado richt zich ook op de zelfstandigheid van de jongsten. De schoenen zijn voorzien van praktisch klittenband, waardoor de voet niet alleen perfect vastzit, maar kinderen de schoenen ook gemakkelijk zelf aan en uit kunnen trekken, wat hun motorische ontwikkeling ondersteunt. Veiligheid is een ander belangrijk aspect: de stijve hiel stabiliseert de voet perfect, wat vooral belangrijk is bij het leren lopen en tijdens het spelen. Het schoeisel is gecertificeerd en aanbevolen door orthopedisten, wat de hoge kwaliteit en vriendelijkheid voor zich ontwikkelende voeten verder bevestigt.

Specificaties:

De fabrikant van de schoenen is het gerenommeerde bedrijf Befado en dit product is vooral gericht op meisjes. Het materiaal waarvan ze zijn gemaakt is een ademende stof, waardoor ze een ideale keuze zijn voor warmere en gematigde temperaturen. Dit model is verkrijgbaar in aantrekkelijke kleuren die blauw- en grijstinten combineren. De schoenen worden geleverd in één verpakking en het product en de verpakking wegen slechts 0,4 kg, waardoor ze gemakkelijker op te slaan en te vervoeren zijn.

Kortom, Befado 114X441 kinderschoenen zijn een uitstekende keuze voor ouders die waarde hechten aan veiligheid, comfort en esthetiek in één. Deze schoenen zullen zeker voldoen aan de verwachtingen van zowel kinderen als hun verzorgers en zorgen elke dag voor comfort en gezondheid voor kleine voetjes.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap
  • Kleur: blauw Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.4

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|