Befado kinderschoenen 110P437 beige bruin roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado is een bekend en gerespecteerd merk op de Poolse markt, beroemd om het produceren van comfortabel en gezond schoeisel voor kinderen. Om aan de verwachtingen van ouders en kinderen te voldoen, heeft het bedrijf een model kinderschoenen geïntroduceerd met het nummer 110P437, in prachtige beige, bruine en roze kleuren.

Modern design en hoge functionaliteit zijn het resultaat van de unieke samenwerking tussen Befado en het merk Inblu, wat resulteerde in de Mummy & Me lijn. Deze collectie richt zich tot koppels: moeders en hun dochters die niet alleen op zoek zijn naar comfortabele, maar ook naar esthetisch verfijnde oplossingen. Karakteristieke en boeiende patronen op schoenen - van schattige katjes, via regenboogeenhoorns tot pittoreske herten en pinguïns - voorzien de kindervoeten niet alleen van passende omstandigheden, maar ook van onvergetelijke, sprookjesachtige accenten.

Deze schoenen zijn voorzien van een functionele gesp rond de enkel, waardoor de schoenen perfect aansluiten op de voet en de kleine gebruiker veiligheid en comfort biedt tijdens het dagelijkse spel. Een stijve hielkap en een brede teen zijn elementen die rekening houden met de natuurlijke bewegingsbehoefte en de dynamiek van de zich ontwikkelende voet van het kind. De ruimtelijkheid van de tenen zorgt voor bewegingsvrijheid, wat cruciaal is voor een gezonde groei en ontwikkeling van kindervoeten.

Bovendien zijn de schoenen van Befado bekroond met het Healthy Foot Mark. Dit is een garantie dat het schoeisel door specialisten is onderzocht en voldoet aan hoge ergonomie- en veiligheidsnormen. Dankzij ademende zolen zijn kindervoeten minder gevoelig voor oververhitting en zweten, wat vooral belangrijk is op warmere dagen.

Het product is gemaakt van hoogwaardige stof, wat zich vertaalt in duurzaamheid en gemakkelijk schoon te houden. Beige, bruine en roze kleuren creëren een subtiel en universeel palet dat past bij veel kinderstijlen. Kinderpantoffels 110P437 van Befado zijn een perfecte keuze voor meisjes die waarde hechten aan comfort en stijl.

Kortom, Befado 110P437 kinderschoenen is een product dat zowel kleine ontdekkingsreizigers als hun ouders tevreden zal stellen die geven om de gezonde ontwikkeling van de voeten van hun kinderen. Elegant design, functionaliteit en aandacht voor detail zijn de kenmerken die dit model zeker onderscheiden van de concurrentie op de kinderschoenenmarkt.

  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: beige bruin roze
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: Sluitingen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.2
  • Karakter: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
|