Befado kinderschoenen 110P429 marineblauw

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado 110P429 kinderschoenen, marineblauw - perfect voor kleine ontdekkingsreizigers

Het kiezen van de juiste schoenen voor een kind dat zijn eerste stapjes zet, is uiterst belangrijk. Dit is een belangrijk moment voor zowel de ouders als de peuter die zijn motorische vaardigheden ontwikkelt. Befado begrijpt als schoenenmerk met een lange traditie perfect de behoeften van kinderen. Wij presenteren u het 110P429-model, dat de erkenning heeft gekregen van zowel ouders als specialisten - dankzij de aanbevelingen van de beste orthopeden en het behalen van het certificaat "Healthy Foot Sign".

Het bovenwerk van onze schoenen is op meesterlijke wijze gemaakt voor gevoelige kindervoeten. Ademende katoenen stoffen garanderen hygiëne en comfort tijdens dagelijks gebruik. Dankzij hen kunnen kleine voetjes "ademen", waardoor overmatig zweten en mogelijke irritatie worden vermeden.

Stabiliteit is de sleutel tot veilig spelen en een goede ontwikkeling. Het Befado 110P429-model is uitgerust met een passend verhoogde hielkap die de voet van het kind stabiliseert, ongeacht of deze loopt, rent of springt. De geperforeerde zool is een ander element dat zorgt voor ventilatie en thermisch comfort.

Om ervoor te zorgen dat kleine voetjes voldoende ruimte hebben om zich vrij te ontwikkelen, ontwerpen wij schoenen met een brede neus. Ruimte voor de tenen is nodig zodat het kind zijn tenen vrij kan bewegen en zich comfortabel voelt tijdens het dragen van schoenen.

Het ontwerp van Befado 110P429-schoenen is net zo doordacht als de orthopedische aspecten ervan. De elegante marineblauwe kleur maakt de schoenen stijlvol en universeel en past bij vrijwel elke kinderstijl. Het uitnodigende ontwerp gecombineerd met functionaliteit maakt het een uitstekende keuze voor kleine jongens die niet alleen waarde hechten aan comfort, maar ook aan uitstraling.

De schoenen worden vastgemaakt met comfortabele en praktische gespen, waardoor de peuter gemakkelijk zelf kan leren hoe hij schoenen aan en uit moet trekken en ze ook qua pasvorm aan de individuele behoeften kunnen worden aangepast.

Een bijkomend voordeel is het lage gewicht van het product - zelfs bij individuele verpakking bedraagt ​​het niet meer dan 0,3 kg, waardoor de schoenen comfortabel te dragen zijn en niet belastend voor het kind.

Door voor Befado kinderschoenen te kiezen, kiest u voor de gezondheid, ontwikkeling en veiligheid van uw kind. Het model 110P429 is een investering in het comfort en de gezonde ontwikkeling van de voetjes van uw peuter, geleverd door een Poolse fabrikant die al generaties lang door ouders wordt vertrouwd.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Materiaal: Kleding stof
  • Type sluiting: Sluitingen
  • Productgewicht met individuele verpakking: 0.3
  • Kleur: Marine
  • seks: de jongens

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|