Befado kinderschoenen 109P198 zwart roze grijs

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado, een bekende fabrikant van kinderschoenen, presenteert het model 109P198: uiterst comfortabele kinderpantoffels, perfect voor dagelijks gebruik door de allerkleinsten. Dit schoeisel is ontworpen voor actieve kinderen die voor elke gelegenheid comfortabele en veilige schoenen nodig hebben.

Befado 109P198 pantoffels worden gekenmerkt door een interessant kinderontwerp dat zwarte, roze en grijze elementen combineert, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor kleine meisjes die waarde hechten aan stijl en comfort. De brede neus van de schoen biedt voldoende ruimte voor de tenen, wat van groot belang is in de fase van dynamische groei en ontwikkeling van het kind.

Het bovenwerk van deze pantoffels is gemaakt van hoogwaardige, ademende katoenen stoffen, die het juiste klimaat in de schoen garanderen en de voethygiëne helpen behouden. De zorg voor de gezondheid van kleine dragers komt ook tot uiting in het gebruik van een verhoogde hielkap, die de voet stabiliseert en het juiste figuur ondersteunt tijdens het lopen, rennen of spelen.

Een onderscheidend kenmerk van het 109P198-model is het Healthy Foot-keurmerk - een bevestiging dat het schoeisel voldoet aan strenge gezondheids- en ergonomische normen. Kindervoeten worden daarom goed verzorgd door ouders die schoenen voor hun kinderen kiezen.

De zool met extra perforaties verhoogt bovendien het ademend vermogen en zorgt ervoor dat de kleine gebruiker zelfs op de warmste dagen geen ongemak ervaart. De praktische klittenbandsluiting maakt het voor het kind gemakkelijker om de pantoffels zelf aan en uit te trekken, waardoor de handvaardigheid wordt ontwikkeld.

Het Befado 109P198-model is een perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en aantrekkelijke uitstraling. Dit zijn schoenen waar elk klein meisje dol op zal zijn en die zeker zullen voldoen aan ouders die op zoek zijn naar de best mogelijke kwaliteit en veiligheid voor hun kinderen. Befado-slippers zijn een toegankelijke keuze voor zorgzame ouders die geen compromissen willen sluiten als het gaat om de gezondheid en het welzijn van hun kinderen.

  • Karakter: ander
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: zwart roze Grijs
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: Kleine meisjes
  • Type sluiting: klittenband
  • Producentcode: BM84274

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|