Befado gele kinderschoenen 250P093 blauw grijs veelkleurig

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado gele kinderschoenen 250P093 is de perfecte oplossing voor actieve, energieke kinderen die comfortabel en veilig schoeisel nodig hebben voor de zomer vol avonturen.

Deze kleurrijke sandalen zijn gemaakt met delicate kleine voetjes in gedachten en combineren functionaliteit met een aantrekkelijk ontwerp. Blauwe en grijze tinten, aangevuld met veelkleurige accenten, zullen zeker kleine ontdekkingsreizigers aanspreken en charme toevoegen aan de styling van elke kinderen.

De producten van Befado staan ​​bekend om hun zorg voor de gezonde ontwikkeling van kindervoeten, en het model 250P093 is hiervan een perfect voorbeeld. Bovenwerk van luchtig katoenweefsel garandeert niet alleen een hoge hygiëne, maar voorziet de voeten ook van de nodige ademhalingsomstandigheden, wat cruciaal is op warme dagen.

Een innovatief kenmerk van deze sandalen is het Flex-B-systeem, waardoor ze volgens de aanbevelingen van orthopedisten op de juiste plaats kunnen worden gebogen, waardoor de juiste positionering van de voet tijdens het lopen wordt gegarandeerd. Hierdoor zijn de gele kinderschoenen van Befado niet alleen comfortabel, maar ondersteunen ze ook de gezonde ontwikkeling van de peuter.

Het certificaat "Healthy Foot Sign" is een extra bevestiging dat de schoenen worden aanbevolen door specialisten en voldoen aan de behoeften van jonge gebruikers. Bijkomende voordelen, zoals een geel inzetstuk in de zool, wat een teken is van de authenticiteit van het product, en een stijve hak die voldoende stabilisatie garandeert, onderscheiden deze sandalen van concurrerende aanbiedingen.

De klittenbandsluiting is niet alleen praktisch, maar zorgt er ook voor dat kinderen zelf schoenen kunnen aan- en uittrekken, wat weer een stap richting onafhankelijkheid is.

Ze zijn gericht op jongens, maar de universele kleuren en het design passen ook bij veel meisjesoutfits. Absoluut, de gele kinderschoenen 250P093 van Befado zijn een geweldige keuze voor ouders die de gezondheid en het comfort van hun kind net zo belangrijk vinden als een modieus en stijlvol uiterlijk.

  • Karakter: gebrek
  • Extra informatie: Stijve hielkap Gezonde voet teken
  • Kleur: blauw Grijs veelkleurig
  • Materiaal: Kleding stof
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|