Befado 235D091 pantoffels grijs wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Elke vrouw weet dat comfortabele schoenen een belangrijk onderdeel van haar garderobe zijn. Comfort is echter niet alleen de basis van schoenen, huispantoffels moeten comfortabel, licht en fit zijn. Zodat het dragen ervan comfortabel is in het gebruik. Leuk als ze ook nog eens een lust voor het oog zijn, ze hebben verschillende patronen en kleurschakeringen.


Dit zijn de pantoffels van het Poolse bedrijf Befado.

Gemaakt van de hoogste kwaliteit stoffen, met modieuze patronen. Met verschillende kleurvariaties.

Befado pantoffels zijn functioneel, geschikt voor binnen en buiten. De veiligheid van het gebruik wordt gegarandeerd door een voorgevormde antislipzool, gemaakt van thermorubber.

En de brede, voorgevormde uiteinden van de pantoffels maken het comfortabel om te dragen, omdat hier geen ongemak is voor beknelde vingers.

Het dragen ervan is een genot en een verademing voor de voeten dankzij de binnenzool van natuurlijk katoen.


Elk van de dames die geven om het comfort van lopen, zelfs thuis, moet zichzelf uitrusten met pantoffels die huishoudelijke activiteiten niet belastend maken voor de voeten, en die leuk en aangenaam zullen zijn.


De pantoffels, evenals andere schoenen van het bedrijf Befado, zijn gecertificeerd door "Zdrowej Stopy" ("Gezonde voet").

  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Extra functies: gebrek
  • Kleur: Grijs wit

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|