Befado 093M017 pantoffels grijs zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Befado herenslippers zijn instapschoenen bedoeld voor thuisgebruik. De bovenkanten van de pantoffels zijn gemaakt van zachte stoffen in ingetogen kleuren, die worden geaccentueerd met decoratieve stiksels. De binnenkant van de pantoffels is afgewerkt met een zachte stof die zorgt voor comfort. Een interessante snit van de pantoffels wordt aangevuld door een geprofileerde zool van slijtvast materiaal, dat antislip-eigenschappen heeft.


De slippers combineren elementen in grijs- en zwarttinten. Modieuze opbouwtoppen van pantoffels zijn gemaakt van stoffen in twee kleuren, asymmetrisch gebruikt. De buitenkant van het comfortabele bovenwerk is gemaakt van grijze stof met witte en zwarte stiksels in het midden van de schoen. Het comfort van de pantoffels wordt verhoogd door een katoenen inzetstuk dat in het interieur wordt gebruikt, waardoor de voet niet vermoeid raakt en tegelijkertijd wordt beschermd tegen overmatig zweten. De zool, iets hoger aan de achterkant van de pantoffels, is ontworpen voor urenlang gebruik van schoenen in huis. De slippers hebben het certificaat "Gezonde Voet".

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Kleur: Grijs zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Alles is in orde, heel mooi, snel (zelfs expressief!) en betrouwbaar. Goederen zoals beschreven, aan te bevelen. Ik wens mezelf en anderen altijd zulke aankopen toe. Dank je wel en vriendelijke groeten :)