Waarom is het waard om kinderschoenen te kopen Bartek?

Bartek is de grootste Poolse fabrikant van schoenen voor kinderen op de markt. Al meer dan twintig jaar breiden de ontwerpers van het bedrijf hun kennis uit over de beste manier om de voetsporen van de jongste klanten van schoenenwinkels op te volgen. Op dit moment Bartek kinderschoenen ze zijn bepalend geworden voor trends en een synoniem van uitstekende kwaliteit, comfort en zorg voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Het team dat de producten van het bedrijf maakt, bestaat uit specialisten die ervoor zorgen dat de nieuwe modellen het best geschikt zijn voor de anatomie van kleine voeten. Alle schoenen ondergaan gespecialiseerde tests, waardoor ouders zeker kunnen zijn dat ze besluiten om te kopen Bartek's schoenen zij zullen het product van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Karakteristieke kenmerken van Bartek's schoenen

Elk van de collectie Bartek's schoenen het is gemaakt voor ouders die op zoek zijn naar het beste voor hun kinderen, heel bewust keuzes maken en zich bewust zijn van het belang van een goede schoenpassing. Welke schoenen we dragen in de eerste jaren van ons leven heeft een enorme impact op onze gezondheid als volwassene.

Elk jaar ontwerpt Bartek honderden ontwerpen van schoenen. Onder hen zijn schoenen, schoenen, sandalen, hoge laarzen, slippers en ballerina's in veel verschillende kleuren. Het zijn allemaal originele projecten waaraan deskundigen uit verschillende vakgebieden hebben gewerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen kinderschoenen Bartek.

Schoenen Bartek kenmerkende innovatieve constructie en technologische oplossingen: bovenkant met een hak, hiel stabiliserende hak, elastische en antislip zool, verstelbare bevestiging, gemakkelijk aan te trekken. Bovendien, Bartek kinderschoenen Ze zijn gemaakt van hoogwaardig natuurlijk leer.

In geselecteerde modellen werd een unieke B-FRESH-oplossing toegepast, d.w.z. een antibacterieel en schimmelwerend inzetstuk dat de voet van het kind beschermt tegen schimmels en allergenen, en de reflecterende elementen van het kind reflecteert, waardoor het zichtbaarder wordt op de weg in het donker. Een andere originele oplossing gebruikt in Bartek laarzen is het innovatieve SYMPATEX REFLEXION-membraan - biedt 100% water- en winddichtheid en twee keer zoveel warmte zonder de ademende eigenschappen te verliezen.

Bartek's schoenen worden geproduceerd in vier groottegroepen, zodat elke ouder een model voor hun kind vindt: Baby - schoenen in nummer 17-21, Babyschoenen - schoenen in nummer 19-26, Kleuterschool - schoeisel in nummers 26-32, School - schoenen in nummer 33 -40.

Pantoffels voor kinderen Bartek - comfortabel en stijlvol voor de kleintjes

Denk er bij het kiezen van babyschoeisel aan dat het iets anders moet zijn dan schoenen die naar buiten lopen. Allereerst is de grond waarop ons kind zich begeeft van groot belang. In het geval van typisch Poolse huizen, tapijten en vloerbedekking, dwz zachte grond, worden schoenen met flexibele, zachte zolen aanbevolen. Het moet buigen op het niveau van flexie van de tenen, wat ongeveer 1/3 van de schoen is. Pantoffels voor kinderen Bartek voldoen aan de bovenstaande eisen. Ze zijn ook licht en luchtig, zodat de voeten van de peuter niet zweten en niet moe worden, zelfs in het geval van zeer hoge fysieke activiteit. Bovendien, pantoffels Bartek ze hebben een origineel, kleurrijk ontwerp, waar alle kinderen dol op zullen zijn!

We nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod Bartek's schoenen beschikbaar in onze winkel!