Ren But Ballerina's voor meisjes met strik Ren 1466 roze

Product niet beschikbaar ;(

Ballerina's met een strik Ren Maar 1466 roze / flamingo's
De ballerina's van meisjes zijn de meest modieuze schoenen voor elk meisje voor meerdere jaren. In het geval van kleine kinderen is het van essentieel belang dat het schoeisel een stijve hiel heeft - dankzij deze beschermt het de enkel tegen verwondingen als gevolg van een onjuiste plaatsing van de voet op de grond. Bovendien moeten kinderpumps een comfortabele klittenbandsluiting rond de enkel hebben - dit maakt het voor ouders veel gemakkelijker om op te stijgen en de schoen aan te trekken voor een fijn kindervoetje en om het kind aan te moedigen om te proberen op te stijgen.
De Ren-schoen Maar verfijnd met zilverionen voldoen aan alle eisen van ouders en kinderen, zowel op het gebied van comfort, prestaties als het uiterlijk van schoenen. Pumps in een delicate roze kleur met flamingo-motieven en een strik aan de voorkant van de schoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer, met een comfortabele, antislipzool met een hoge grip. De gevormde binnenzool voorkomt op zijn beurt vervorming van de voet van het gevoelige kind, zorgt voor een vrije ademhaling van de huid en zorgt voor comfortabel gebruik van schoenen.

Ballerina's van schattige meisjes hebben een charmante strik. Het kleine meisje zal blij zijn met dit schoeisel. Stijve hak, dit is een groot voordeel van deze schoenen, omdat de voet comfortabel aanvoelt. De schoenen zijn verfijnd met zilverionen. Schoeisel is gemaakt van natuurlijk leer. Het is zeer comfortabel. De voet van het kind wordt niet moe.

Bedankt voor het toevoegen van een opmerking.

|