Ballerina's voor meisjes met strik Ren But 1466 roze

Product niet beschikbaar ;(

Ballerina's met strik Ren But 1466 roze / flamingo's
Meisjesballerina's zijn al jaren het meest modieuze schoeisel voor elk meisje. In het geval van jonge kinderen is het belangrijk dat het schoeisel een stijve hielkap heeft - hierdoor beschermt het het enkelgewricht tegen verwondingen als gevolg van een verkeerde plaatsing van de voet op de grond. Bovendien moeten kinderpompen een comfortabele klittenbandsluiting rond de enkel hebben - dit maakt het voor ouders veel gemakkelijker om een ​​schoen uit te trekken en op de gevoelige voet van een kind te zetten, en het kind aanmoedigen om zelf schoenen te proberen.
Ren Maar schoenen verrijkt met zilverionen voldoen aan alle eisen van ouders en kinderen, zowel qua comfort, vakmanschap als de uitstraling van schoenen. Pumps in een delicate roze kleur met flamingo-motieven en een strik aan de voorkant van de schoenen zijn gemaakt van natuurlijk leer, met een comfortabele, antislipzool met hoge kleefkracht. Op hun beurt voorkomt hun voorgevormde binnenzool vervormingen van een delicate kindervoet, laat de huid vrij ademen en zorgt voor het comfort van het gebruik van de schoenen.

Mooie meisjesballerina's hebben een mooie strik. Een klein meisje zal blij zijn met deze schoenen. Een stijve hielkap is een groot voordeel van deze schoenen, omdat de voet er prettig in voelt. De schoenen zijn verfijnd met zilverionen. Het schoeisel is gemaakt van natuurlijk leer. Het is erg handig. De voet van het kind wordt niet moe.

Bedankt voor het toevoegen van een reactie.

|