Ballerina's Met Open Teen Sandalen D3434 Wit zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Het product dat je gaat beschrijven zijn damesballerina's met een open teen, wat een combinatie is van het klassieke ontwerp van ballerina's met een sandaalelement vanwege het open voorste gedeelte. Dit specifieke model is de D3434 en wordt geleverd in het wit, hoewel de beschrijving ook zwart vermeldt, wat erop kan wijzen dat ze in twee kleuren verkrijgbaar zijn.

Het materiaal werd beschreven als "meliski", wat een materiaal kan betekenen met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met PVC of een ander soort flexibel plastic dat vaak wordt gebruikt bij de productie van schoenen - meliski staat bekend als licht en vaak geurig. Dit zijn echter vrij zelden gebruikte termen, dus ze kunnen een ander, fabrikantspecifiek materiaal betekenen.

Ballerina's van dit merk, niet geïdentificeerd als "Ander merk", zijn gericht op vrouwen en vallen in de categorie "Dames » Ballerina". Mooi, aantrekkelijk design en een lage prijs zijn een stimulans om deze schoenen te kopen. Schoeisel met open neus is een perfecte optie voor warmere dagen en voegt lichtheid en stijl toe aan zowel casual als elegantere outfits.

Op te sommen:

- Producttype: ballerina's met open teen voor dames

- Model: D3434

- Beschikbare kleuren: Wit (en mogelijk zwart)

- Materiaal: Meliski (flexibel, licht materiaal, eventueel kunststof)

- Type schoeisel: ballerina's/sandalen

- Onderscheidende kenmerken: aantrekkelijk ontwerp, lage prijs

- Beoogd gebruik: Damesschoenen, voor elke gelegenheid

- Fabrikant: Ander merk

- Categorie: Dames » Dames » Ballerinaschoenen

- Buitenmateriaal: anders (gemaakt van materiaal beschreven als meliski)

Houd er rekening mee dat de naam "meliski" dubbelzinnig kan zijn, dus het wordt aanbevolen om de werkelijke samenstelling van het materiaal bij de fabrikant of verkoper te controleren.

  • Kleur: zwart
  • Buitenmateriaal: ander

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|