Heren sportschoenen Badura 2603 beige veelkleurig bruin zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Het Poolse bedrijf Badura levert zijn klanten al jaren hoogwaardige producten en de reputatie van het merk wordt bevestigd door vele modellen schoenen voor heren. Badura 2603 sportschoenen zijn een perfect voorbeeld van een combinatie van een losse en casual snit met een zeer elegante en niet voor de hand liggende afwerking van details.


Herenschoenen Badura 2603 hebben een traditionele en klassieke uitstraling, aangevuld met veel moderne accenten. De kleuren zijn gebaseerd op een zeer universele combinatie van tinten beige en bruin. Hierdoor behouden de schoenen hun nonchalante karakter en voegt de onregelmatige textuur van het leer tegelijkertijd elegantie en stijl toe. Opvallende kleurbreuken zijn aanwezig in de veters en de zool, waar zwart domineert.


Interessante schoenen hebben geen overdaad aan ornamenten nodig, dus de enige extra accenten zijn een zwarte streep rond de hiel en een klassiek logo op de tong. De Badura 2603 sportschoenen zijn geregen met 10 veterogen en zijn volledig gemaakt van natuurlijk leer.

  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: andere kleur bruin, beige zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.