Korting B.one mocassins 231 bruin

Artikel niet beschikbaar ;(

Sommige patronen, producten of muziek zijn tijdloos. De situatie is vergelijkbaar met mocassins - het is een schoenontwerp dat er altijd aantrekkelijk en aantrekkelijk uitziet voor zowel mannen als vrouwen. Mocassins zijn comfortabel en elegant tegelijk. Ze passen in de meeste alledaagse kleding.


B.one 231 herenloafers zijn een geweldige oplossing voor alle mannen die er goed uit willen zien. Deze schoenen zijn volledig gemaakt van natuurlijk nubuckleer. In het midden bevindt zich een comfortabele, leren binnenzool, wat de duurzaamheid van het gehele schoeisel verhoogt.


De schoenen zijn verkrijgbaar in de kleur koffie met melk (een mix van tinten beige en bruin), waardoor ze passen bij de meeste kleding in kleuren van licht gebroken wit, via beige, eindigend met bruin. Je kunt ze vrijwel voor elke gelegenheid dragen - ze passen goed bij denim en corduroy broeken of bij katoenen broeken. Ze harmoniëren perfect met zowel T-shirts als overhemden en sweaters. De schoenen zijn zo genaaid dat je de naden aan de buitenkant kunt zien, wat ze nog aantrekkelijker maakt.


Dit zijn veterloze loafers.

  • Buitenmateriaal: Echt leer
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: bruin, beige

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.