Aqua-Speed Aqua-sport Roma Jr 03/498 pantoffels roze

Artikel niet beschikbaar ;(

Aqua-sport Roma Jr 03/498 roze teenslippers van Aqua-Speed ​​– perfecte zwembad- en strandschoenen voor je dochter

Wanneer de zomer snel nadert en de vakantieplannen ook plezier op het strand en waterpret in het zwembad omvatten, is het belangrijk om kinderen geschikt schoeisel te bieden dat comfort en veiligheid tijdens deze zomeractiviteiten garandeert. Aqua-sport Roma Jr 03/498 teenslippers in roze van het gerenommeerde bedrijf Aqua-Speed ​​​​zijn de perfecte oplossing voor kleine voetjes die comfortabele en stijlvolle schoenen nodig hebben om aan het water te spelen.

De fabrikant Aqua-Speed ​​is goed bekend bij ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige zwemaccessoires voor hun kinderen. Het aanbod van het bedrijf omvat een breed scala aan producten bedoeld voor de jongste watersportliefhebbers, en de Aqua-sport Roma Jr 03/498 teenslippers zijn een perfect voorbeeld van hun aandacht voor detail en gebruiksgemak.

Productspecificatie:

- Slippers ontworpen met de behoeften van kindervoeten in gedachten.

- Een handige sluiting waarmee je de flappen gemakkelijk aan en uit kunt trekken, perfect voor kleine handjes.

- De slippers zijn roze van kleur, wat veel meisjes zeker zal aanspreken en kleur en stijl toevoegt aan hun zomeroutfits.

- Een product bedoeld voor kinderen, met meisjes in gedachten, comfortabel in gebruik zowel op het strand als tijdens activiteiten aan het zwembad.

- De nieuwste collectie van Q3 2019 presenteert de nieuwste modetrends op het gebied van strandschoenen voor kinderen.

- Het producttype is slippers, die functioneel en gemakkelijk te dragen zijn.

Aqua-Speed-schoenen zijn gemaakt van materialen die synoniem staan ​​voor duurzaamheid en waterbestendigheid, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor zomerdagen.

Voordelen Aqua-sport Roma Jr 03/498 slippers:

Veiligheid: De zool van de slippers is ontworpen om goede grip te bieden op gladde oppervlakken die typisch zijn voor zwembaden en natte tegels aan de kust.

- Comfort: Zachte materialen en de anatomisch aangepaste vorm van de slippers maken ze comfortabel voor het kind, zonder schaafwonden of ongemak te veroorzaken.

- Stijl: roze kleur en modern design maken de slippers visueel aantrekkelijk en zullen zeker jonge gebruikers aanspreken die er modieus uit willen zien, zelfs tijdens het spelen in het water.

- Duurzaamheid: De materialen die gebruikt zijn bij de productie van de schoenen zijn bestand tegen zout water en chloor, wat langdurig gebruik garandeert.

Aqua-sport Roma Jr 03/498 roze slippers zijn een product dat de erkenning zal krijgen van ouders die geven om de gezondheid en veiligheid van hun kinderen tijdens zomeractiviteiten, maar ook van de kinderen zelf die enthousiast modieuze en kleurrijke schoenen aantrekken . Aqua-Speed ​​bevestigt nogmaals dat het een betrouwbaar merk is dat producten levert die niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk zijn.

  • Karakter: gebrek
  • Type sluiting: Een andere
  • Producent: Schoenen Aqua-Speed
  • EAN:
  • Categorie: Schoenen
  • Sport: Zwem- en strandschoenen
  • Product type: Slippers Slippers
  • Pantoffels / Slippers: Slippers
  • Verzameling: 3e kwartaal 2019
  • Kleur: roze
  • seks: Kleine meisjes
  • Model: Aqua-sport Roma pantoffels

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|