American Club Amerikaanse 1515 grijze sandalen voor jongens grijs oranje

Artikel niet beschikbaar ;(

American Club, een bedrijf met een jarenlange traditie, produceert een collectie waarvan de ontwerpen zijn gebaseerd op wereldwijde modetrends.


Gekwalificeerd personeel, de nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de American Club-schoenen een unieke stijl hebben, van hoge kwaliteit en de details zijn perfect verfijnd.


Dit merk is toonaangevend als het gaat om kinderschoenen. Leren schoenen voor kinderen zijn een van de meest gekochte producten van dit bedrijf.


Kindersandalen met het nummer 1515 zijn niet alleen mooi. Deze schoenen zijn ontworpen om te zorgen voor de juiste ontwikkeling en vorm van het beentje. De voeten houden goed vast, draaien niet tijdens het lopen, draaien niet. Ze worden vastgemaakt met klittenband, waardoor het kind ze zelf kan verstellen. Ze zijn gemaakt van natuurlijk leer, waardoor het been kan ademen en niet zweet.


Sandalen 1515 zijn typische schoenen voor kleine meisjes. Ze zijn er in het wit met roze accessoires. Alle elementen van deze schoenen, zoals de riem, ornamenten, enz., zijn een echte versiering voor de outfit van een kleine dame.

  • Type sluiting: klittenband
  • Extra informatie: Leren binnenzool
  • seks: de jongens
  • Karakter: ander
  • Kleur: Grijs Oranje

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Perfect contact met de verkoper, express levertijd. We moesten de schoenen vervangen (verkeerde maat), maar vanwege de professionaliteit van de verkoper verliep alles soepel en "pijnloos. Ik raad van harte aan om bij de verkoper te winkelen. Met vriendelijke groet.