American Club DR04/20 jongenssandalen marineblauw groente

14,14 EUR
19% goedkoper
17,67EUR

American Club DR04/20 jongenssandalen bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, comfort en modern design en voldoen aan de behoeften van actieve kinderen. Deze sandalen zijn gemaakt van een innovatief, slijtvast synthetisch materiaal en staan ​​garant voor duurzaamheid, zelfs tijdens het meest intense spel.

Het DR04/20-model biedt bescherming en ondersteuning voor jonge voeten en wordt gekenmerkt door een gesloten voorkant die effectief voorkomt dat de voet eruit glijdt, wat een belangrijk element is bij buitenspelen. Dankzij het duurzame klittenband zijn de sandalen eenvoudig aan te trekken en passen ze perfect bij kleine voetjes, wat de veiligheid en het gebruikscomfort vergroot.

De binnenzool van de schoen is zo ontworpen dat een goede positionering van de voet wordt gegarandeerd en de gezonde ontwikkeling van het kind wordt ondersteund. De flexibele en toch stevige thermorubberen zool isoleert niet alleen de voet van de grond, maar zorgt ook voor bewegingsvrijheid, zodat kinderen zonder beperkingen kunnen rennen, springen en de wereld verkennen.

Het ontwerp van de American Club DR04/20 sandalen is net zo doordacht als hun technische specificaties. De marineblauwe en groene kleuren, gecombineerd met een modern design, zorgen ervoor dat deze schoenen gemakkelijk aansluiten bij de smaak van jonge trendsetters en voegen er stijl aan toe op warme dagen.

De DR04/20 sandalen van het gerenommeerde merk American Club zijn gemaakt voor jongens die waarde hechten aan comfort, stijl en een actieve levensstijl en zijn de perfecte keuze voor het zomerseizoen. Of het nu een dagje naar de speeltuin is of een gezinsuitje, deze jongenssandalen zorgen voor comfort, veiligheid en een geweldige uitstraling.

  • Karakter: gebrek
  • Producentcode: BM84280
  • Kleur: Marine groente
  • Materiaal: Kunstleer
  • seks: de jongens
  • Type sluiting: klittenband

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|