American Club 15088 halve schoenen veelkleurig blauw bruin wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Ondanks de decennia sinds hun debuut, zijn sneakers nog steeds een van de meest populaire soorten schoenen. De bron van dit succes is zeker hun eenvoud gecombineerd met comfort en betrouwbaarheid.


Dergelijke ideeën worden ook geleid door het American Club-product, in de vorm van halve sneakers. De schoenen zijn gemonteerd op een stevige rubberen zool, bekroond met een wit met blauwe sierstrip met het logo van het bedrijf.


De body van de schoen is gemaakt van duurzaam materiaal dat de kleur van een spijkerbroek imiteert, slijtvast is en niet verkleurt. Een bijkomend afwerkingseffect is het gebruik van stiksels gemaakt van een contrasterende draad en een label in de kleur van natuurlijk leer, bekend van spijkerbroeken, bedekt met donkere inscripties.


Een zachte voering van een lichte, duurzame stof zorgt voor comfort voor de voet. Aan de andere kant zorgen de sluitingen in de vorm van drie op een rij geplaatste klittenbandstrips voor een gemakkelijke inbrenging en strakke pasvorm van de schoenen.


Het geheel wordt gecomplementeerd door een hoge, stijve hak met daarbovenop een netjes ingenaaide riem, in de vorm van een lus die het aantrekken van de schoen vergemakkelijkt.

  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Hoogte: laag
  • Kleur: andere kleur blauw bruin, beige wit

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.