American Club 1287 sandalen zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Het merk American Club is goed bekend bij de Polen. De producten zijn al jaren verkrijgbaar in ons land. Schoenen van deze fabrikant worden gekenmerkt door hoogwaardige afwerking en een betaalbare prijs. Het bedrijf produceert heren-, dames- en kinderschoenen.


Sandalen zijn essentiële zomerschoenen. Ze zijn licht, luchtig en zorgen er vooral voor dat je gemakkelijk het thermische comfort van je voeten kunt behouden. American Club 1287 zijn hoogwaardige herensandalen gemaakt van hoogwaardig kunststof en leer. Kunststof is een stof die verantwoordelijk is voor het positioneren van de voet, terwijl de binnenzool van leer is. Dit voorkomt dat de voeten overmatig gaan zweten.


De schoenen zijn uitgevoerd in donkergrijs, waardoor ze goed passen bij de meeste kledingstukken. Kan gedragen worden met donkere broeken en T-shirts. Ze passen daarentegen ook bij lichte kleding.


De sandalen zijn vastgemaakt met klittenband, wat ze net wat sportiever maakt. De dikke zool zorgt voor bewegingscomfort, ook over relatief lange afstanden.

  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Buitenmateriaal: kunstleer
  • Materiaal binnenzool: Echt leer
  • Kleur: zwart

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
De transactie is gelukt. Ik raad aan.