Adidas X 19.1 Tf M F99999 voetbalschoenen blauw wit

Artikel niet beschikbaar ;(

Adidas X 19.1 TF M F99999 Voetbalschoenen - Blauw-Wit

Passie voor voetbal eindigt niet op het grasveld. Adidas, een van de toonaangevende fabrikanten van sportkleding en -schoenen, begrijpt dit perfect en daarom omvat het aanbod schoenen speciaal voor het spelen op kunstmatige oppervlakken - Adidas X 19.1 TF M in de kleurenversie F99999, gedomineerd door aantrekkelijke blauwe en witte kleuren .

Deze schoenen zijn een perfecte keuze voor voetballers die waarde hechten aan snelheid, precisie en stijl, zowel op als buiten het veld. Het X 19.1 TF-model is gemaakt voor de dynamische voetballer die een voordeel wil hebben ten opzichte van zijn tegenstander op elk type kunstgras, vooral op de meer populaire kunstgras.

Het buitenmateriaal is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat duurzaamheid, lichtheid en comfort tijdens gebruik garandeert. Het stoffen inzetstuk zorgt voor voldoende luchtcirculatie en comfort, zelfs tijdens intensieve inspanning.

Het ontwerp van de schoenen behoudt de klassieke lijnen die kenmerkend zijn voor de X-serie, terwijl het de aandacht trekt met een levendig contrast tussen het blauwe bovenwerk en de witte details. De schoenen zijn laag, wat de bewegingsvrijheid vergroot, en door de klassieke vetersluiting sluiten de schoenen perfect aan op de voet.

Adidas X 19.1 TF M zijn kunstgrasschoenen zonder sok, wat de voorkeursoplossing is voor spelers die meer vrijheid rond de enkel waarderen. Het type schoeisel maakt de schoenen ideaal voor dynamisch spel en maakt snelle manoeuvres en veranderingen van looprichting op harde oppervlakken mogelijk.

Het F99999-model bedoeld voor heren is een ideale oplossing voor voetballers van alle niveaus die betrouwbaar schoeisel nodig hebben voor trainingen of competitiewedstrijden op kunstgras.

Kortom, Adidas X 19.1 TF M voetbalschoenen zijn een combinatie van technologie en comfort die zelfs de meest veeleisende spelers tevreden zal stellen. Als u waarde hecht aan kwaliteit en een combinatie van functionaliteit en esthetiek, zullen deze grasmatten zeker aan uw verwachtingen voldoen.

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|