Adanex Pantoffels Teenslippers blauw zwart wit

Artikel niet beschikbaar ;(

De schoenen waarin we door het huis lopen, moeten in de eerste plaats zo comfortabel mogelijk zijn en - als het winterkleding is - ook warm zijn. Ze zijn ontworpen om de voet te beschermen tegen de koude winter, dus het is goed om pantoffels voor binnen te hebben die bedekt zijn met een zacht en warm materiaal. De bovenkant van de pantoffels is bedekt met een modieus Noors patroon, waardoor ze nog meer geassocieerd worden met de winter.


Deze pantoffels zijn zeer comfortabel, maar ze hebben ook een interessante, originele snit. Ze hebben namelijk een vrij zwaar uitgesneden voorkant en passen perfect bij het voorste deel van de voet, waardoor we de indruk hebben dat we in warme huisschoenen lopen en we eruitzien alsof we sokken dragen. Dergelijke damesschoenen zijn zeer duurzaam, wat hun grootste voordeel is, omdat we er meerdere uren per dag in doorbrengen en elke dag vele kilometers rond het appartement lopen. Het loont de moeite om om de paar jaar te investeren in een degelijke pantoffel, waardoor onze voet altijd goed beschermd is tegen de kou en comfortabel geschoeid.

  • Buitenmateriaal: Kleding stof
  • Materiaal binnenzool: ander
  • Dominant patroon: zonder patroon
  • Kleur: blauw zwart wit
  • Extra functies: gebrek

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|
Ik beveel het van harte aan! De gekochte goederen zijn 100% consistent met de beschrijving, cultureel en probleemloos contact, een uitgebreid meldingssysteem en directe verzending.