Adanex Herenpantoffels Pantoffels 25954 Zwart

Artikel niet beschikbaar ;(

Huispantoffels van het gerenommeerde Poolse bedrijf Adanex 25954 zijn comfortabel en esthetisch schoeisel dat perfect is om thuis, op het terras of in de tuin te dragen.


Adamex pantoffels zijn schoenen voor thuis, ontworpen om het hoogste comfort te garanderen. Flexibele zool beschermt tegen oneffen terrein en geeft een gevoel van comfort. De bovenkant van de slipper is geheel gemaakt van een zachte stof die prettig aanvoelt en zorgt voor maximaal welzijn. Het wrijft niet, het voorkomt dat de voet wegglijdt, het is niet bevorderlijk voor zweten. De open voorkant van de schoen zorgt voor voldoende ventilatie, waardoor de pantoffels ook perfect te dragen zijn in de zomer, wanneer de temperaturen hoog zijn.


Adamex Lek1-slippers zijn niet alleen uiterst praktisch, maar onderscheiden zich ook door esthetiek. Ze zijn volledig in het zwart gehouden en zullen mannen aanspreken en zorgen ervoor dat we er ook thuis goed uitzien. Mooi afgewerkt, ze onderscheiden zich door esthetiek en gaan lang mee.

Bedankt voor het toevoegen van uw opmerking.

|