8 meest voorkomende schoenfouten die bruiden maken


Een bruiloft is ongetwijfeld een van de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van elke vrouw. Geen wonder dus dat je je - van top tot teen - heel bijzonder wilt voelen. Twijfel je of het de moeite waard is om je op schoenen te concentreren, aangezien ze toch onder een lange jurk verborgen zullen zijn? Dit is een van de meest gemaakte fouten! Comfortabele schoenen zijn immers de sleutel tot succes als je zelfvertrouwen wilt uitstralen en de hele nacht comfortabel wilt dansen.

Vermijd deze fouten beter!

Het vinden van de juiste trouwschoenen is een echte uitdaging. Naast de perfecte look is ook de perfecte pasvorm belangrijk. Wat geeft u tenslotte om mooie foto's als pijn en blaren u ervan weerhouden om vreugdevol de liefde te vieren met uw dierbaren? Als je dit wilt voorkomen, controleer dan welke fouten bruiden het vaakst maken bij het kopen van trouwschoenen.

# 1 Comfort opgeven

Geef in geen geval comfort op uw trouwdag op. U zult waarschijnlijk het grootste deel van uw tijd staand doorbrengen, dus u moet er zeker van zijn dat het schoeisel dat u zal vergezellen deze uitdaging gemakkelijk aankan. Zorg ervoor dat de maat van de schoenen goed past en dat de hak niet te hoog is en je bewegingsvrijheid niet belemmert.

#2 De aankoop van trouwschoenen tot het laatste moment overlaten

Bij de voorbereiding van de bruiloft plant u alles van tevoren, maar laat u de aankoop van schoenen tot het laatste moment over? Dit is een grote vergissing! Zorg ervoor dat de schoenen die u naar uw bruiloft gaat dragen, u vergezellen wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw trouwjurk. Hakhoogte is immers een uiterst belangrijk aspect bij het aanpassen van de lengte. Bovendien, hoe eerder je ze bij je hebt, hoe meer tijd je hebt om ze af te breken.

# 3 Voor het eerst trouwschoenen aantrekken

Veel bruiden bewaren hun trouwschoenen in een doos totdat ze uiteindelijk gaan trouwen. Dit is een van de meest voorkomende fouten die uw comfort aanzienlijk kunnen beïnvloeden!

Hoewel de gedachte aan lelijke, moeilijk te verwijderen vlekken op een smetteloos, sneeuwwit bovenwerk je inderdaad hoofdpijn kan bezorgen, wacht niet te lang met het dragen van je nieuwe schoenen. Op deze manier kun je ze aanpassen aan de vorm van je voeten, waardoor je gemakkelijk de hele nacht kunt dansen. Draag nieuwe schoenen in huis, bijvoorbeeld op tapijten, om vlekken en vuil te voorkomen.

# 4 Een extra paar schoenen vergeten

Een andere veelgemaakte fout die bruiden maken, is het vergeten van een extra paar schoenen. Je kunt er immers nooit 100% zeker van zijn dat je trouwschoenen je niet zullen schuren. Laat blaren en likdoorns je plezier niet verpesten en sla voor de verandering comfortabele schoenen in. Het kunnen je favoriete ballerina's zijn in een felle tint, onconventionele sneakers of comfortabele sandalen die je graag draagt ​​in de zomer. 

Psst! Zorg ervoor dat u ook pleisters en gelpads meeneemt voor verlichting als uw schoenen pijnlijke schade aan uw voeten veroorzaken.

#5 Kristallen op schoenen combineren met tule

De keuze viel op een lange trouwjurk van tule? Draag er geen met kristallen versierde schoenen bij. Deze glinsterende accessoires zien er fenomenaal uit, maar ze kunnen gemakkelijk aan je jurk blijven haken, met desastreuze gevolgen. De combinatie van kristallen op schoenen met tule kan lelijke trekjes en zelfs scheuren op je kostbare jurk veroorzaken. Dit is erg belangrijk als u het later wilt verkopen zonder waarde te verliezen.

# 6 Schoenen kopen voor slechts één gelegenheid

Trouwschoenen alleen dragen op je eigen bruiloft is een groot misverstand! Vaak is dergelijk schoeisel vrij duur, en het is zonde om het na deze belangrijke gebeurtenis onder in de kast te verstoppen. Zorg er bij het kopen van schoenen voor een bruiloft voor dat ze u ook in de toekomst van dienst zullen zijn - bijvoorbeeld tijdens ceremonies die elegante kleding vereisen of op dates met uw geliefde.

# 7 Veiligheid vergeten

Passen je schoenen perfect en passen ze fenomenaal bij de trouwjurk? Er is nog iets dat je niet mag overslaan als je er zeker van wilt zijn dat het plezier tot het ochtendgloren succesvol zal zijn. Het gaat om uw veiligheid. Een gladde parketvloer in combinatie met een ongedragen zool kan op een echte ijsbaan lijken en de bruid spectaculair laten vallen voor alle gasten. Om dit te voorkomen, investeert u in antislipschoenstickers die het slipeffect tegen een lage prijs verminderen.

# 8 Te hoge hakken kiezen

Op deze speciale dag geef je om een ​​unieke look en wil je dat je benen er gewoon prachtig uitzien? Hoewel torenhoge hakken je zeker zullen helpen om het effect van benen naar de hemel te krijgen, is het beter om het lot niet te verleiden als je niet gewend bent om in dergelijk schoeisel te lopen. Je kunt je toch niet voorstellen dat plezier wordt onderbroken door een verstuikte enkel of gebroken tanden?

Voel je een prinses

Op deze speciale dag, een bruiloft, wil je je natuurlijk een echte prinses voelen. Een langgekozen jurk, zorgvuldig op elkaar afgestemde accessoires en tot slot ze. Hoewel ze vaak verborgen zitten onder een lange jurk, zijn het de schoenen die je gevoel van comfort kunnen beïnvloeden. We zijn ervan overtuigd dat je dankzij onze gids de meest gemaakte fouten van bruiden bij het kopen van trouwschoenen kunt vermijden.