3 manieren voor schoenen en herfst - wat moet je onthouden in deze natte periode?

Bovenal moeten we niet vergeten dat niet één man een paar schoenen leeft. We kunnen - en het is het waard om dat te doen - maar liefst drie paar verschillende schoenen voor de herfst, waardoor we ons hier beter gaan voelen. We kunnen elegante, originele schoenen kopen, perfect voor bijvoorbeeld het feest van Andrew, dagelijkse schoenen en schoenen voor speciale gelegenheden, die zeer comfortabel en onverwoestbaar zijn. Omdat de herfst precies dat is - onze schoenen kunnen snel worden vernietigd door plassen, zware ochtenden of zware middagen. Hier zijn vijf manieren om te zorgen voor uw schoenen in alle herfstomstandigheden.

1. Pas op voor het weken van je schoenen!

Lekkende schoenen vernietigt niet alleen hun struc hier sle en maakt één seizoen zal worden afgevoerd. Doorweken bedreigt uw gezondheid, vooral tijdens de herfstperiode van zwakte. In deze tijd van het jaar is het de moeite waard om de bescherming van je lichaam naar binnen toe, maar ook van buitenaf te gebruiken. Lang lopen in natte of zelfs vochtige schoenen kan veel ziekten veroorzaken. En ziekten zijn niet nodig voor geluk. Doorweekte laarzen moeten zo snel mogelijk worden gedroogd, zodat ze niet kunnen vervormen. Dit is erg belangrijk.

2. Suede en herfst plassen?

Suède is heel elegant, maar komt niet helemaal overeen met het herfstweer. Regen kan ze snel vernietigen door nat te worden - vooral dit soort schoenen is het niet waard om mee te nemen op lange reizen. Suede, hoewel uniek, is niet zo duurzaam als gladde materialen en geeft water door. Als je echter niet lang buiten hoeft te blijven, is het de moeite waard om ze op te zetten voor een speciale gelegenheid, om naar de stad of een date te gaan. Als we het toevallig nat maken, droog je schoenen dan nooit met een föhn. Het is ook verboden om ze onder een radiator en in de heldere, felle zon te plaatsen.

3. Wellingtons zijn altijd een goede keuze

We hebben al over galoshes geschreven TUmaar het is de moeite waard om te onthouden dat het schoenen zijn die deze tijd van het jaar liefhebben. Galoshes zijn ideaal, niet alleen tijdens een trektocht of tijdens een boswandeling. Ze werken ook goed in de stad, op het werk en op weg naar school. Ze zijn waterdicht en met veel verschillende patronen kunnen we de juiste kiezenTU perfect schoeisel. Overschilderingen vereisen geen eerdere bescherming tegen vocht, zoals suède of leer. Ze beschermen de voet tegen regen en plassen. Dientengevolge, bereiken meer en meer mensen voor het, prijzend hun voordelen en verschillende kleuren.